Kereviz Kızartması
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kereviz Kızartması Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Sos için

Kereviz Kızartması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip. Kerevizin kabuğunu soyup yuvarlak dilimleyin. Kaynayan limonlu suya atarak 7-8 dakika haşlayın. Sudan çıkartıp kurulayın. Yumurtayı kasede çırpın. Galeta unu, tuz, karabiber ve rendelenmiş parmesan peynirini bir kasede harmanlayın.

Kereviz dilimlerini önce yumurtaya, sonra galeta unlu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.

Hardal, mayonez, yoğurt, kapari ve tuzu karıştırıp kereviz kızartması ile birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vejetaryen Yemekleri Kızartma Tarifleri Sebze Tarifleri Peynirli Tarifler Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması