Isırgan Otlu Mantarlı Pişi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Isırgan Otlu Mantarlı Pişi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Kızartmak için

Isırgan Otlu Mantarlı Pişi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yaş maya, un, ayçiçek yağı, Frenk soğanı ve tuzu hamur yoğurma kabına alın. Yavaşça su ekleyip yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurun. Yarım saat mayalanmaya bırakın. İç harcı için ısırgan otu ve mantarı zeytinyağında hafifçe kavurun. Tuzla tatlandırın. Mayalanmış hamuru ikiye ayırıp her iki hamuru da ince açın. İki hamurun arasına harcı yayın. Hamuru şekilli kalıpla kesin. Hamurları kızgın ayçiçek yağında kızartın. Sıcak olarak servis yapın.

Reçel, çikolata ve pekmez ile tatlandırılan klasik pişi tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Kızartma Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması