Biber Çanağında Karışık Kızartma
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biber Çanağında Karışık Kızartma Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Üzeri için

Biber Çanağında Karışık Kızartma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patlıcanı küp doğrayıp tuzlu suda bekletin. Sarı biberin çekirdeklerini temizleyin ve kare şeklinde doğrayın.
  2. Havuç, kabak ve patatesleri de küp şeklinde doğrayın. Hepsini kızgın yağda kızartın. Fazla yağını çekmesi için kağıt havlu üzerine alın.
  3. Kırmızı biberlerin üzerinden 1 cm keserek kapak çıkartın. Çekirdeklerini temizleyin ve kızgın yağda kızartın.
  4. Kızarmış sebzeleri biberlerin içlerine doldurun. Yoğurdun içine sarımsak rendeleyin ve biberlerin üzerine dökün. Taze kekik ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kızartma Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması