Dünyanın hemen hemen her yerinde tüketilen tavuk eti, protein değeri yüksek bir besindir. Kızartma, fırınlama, ızgara ve haşlama olarak pişirilen bu besin, kalp sağlığını korur ve damar tıkanıklığını riskini azaltır. Çorba, salata, tatlı, dolma, hamur işi ve ana yemeklerde kullanılan tavuk, kemik gelişimini de destekler. Özellikle haşlandıktan sonra haftada bir kez tüketilmesi önerilir. Malzemeleriniz hazırsa, açlığınızı yatıştıracak ızgara tavuklu sandviç tarifine başlayabiliriz.
Yoğurtlu Tavuk Sandviç Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Yoğurtlu Tavuk Sandviç Kaç Kaloridir?
Yoğurtlu tavuk sandviçlerin bir porsiyonu, yaklaşık 200 kaloridir. Lif içeriği yüksek olan bu tarifi, diyet listelerine ekleyebilirsiniz. Dilerseniz, ton balıklı sandviç tarifini de deneyebilirsiniz.
Düşük kalorili ve lezzetli diyet yemekleri mi arıyorsunuz? Kalp ve damar sağlığına iyi gelmesiyle bilinen nefis hindi köftesi tarifine göz atabilirsiniz.