Vegan Tantuni
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Veganarsist kurucusu Emre Aydoğan’dan vegan beslenenler için severek tüketeceğiniz vagan tantuni tarifini sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Vegan karnıyarık ve dolgulu vegan makarna tarifine de göz atın.

Vegan Tantuni Tarifi İçin

Malzemeler

Servis sunumu için:

Vegan Tantuni

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soya küplerini bir kabın içine alarak içine sıcak su ekleyin ve 15 dakika dinlendirin.
  2. Soya küplerini iyice sıktıktan sonra minik minik doğrayın.
  3. Domates, tuz, zeytinyağı, acı toz biber ve kimyonu blenderdan geçirerek püre haline getirin.
  4. Bir sac tava veya wok tava üzerine zeytinyağı ekleyin. Üzerine domatesli karışımdan koyarak kavurun.
  5. Doğradığınız soya küplerini de koyarak kavurun.
  6. Tantuni mantığıyla soya küplerine az az su ve zeytinyağı ekleyerek pişirin.
  7. Pişen soya küplerini bir lavaşın içerisine yerleştirin.
  8. Üzerine sumaklı maydanozlu kuru soğan, acı biber turşusu ve domates ekleyin.
  9. Limon, zeytinyağı ve kimyon ekleyerek lavaşı rulo şeklinde sarın. Tost makinesinde 2 dakika ısıtarak servis edin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Vegan Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Yulaf Lapası
Yulaflı parfe
Yulaflı Smoothie
Avokadolu Smoothie
Elmalı Smoothie
Ejder Meyveli Smoothie