Ton Balıklı Sandviç
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Sağlıklı ve pratik bir atıştırmalık arıyorsanız, ton balıklı sandviç tam size göre! Kolayca hazırlayabileceğiniz bu sandviç, lezzetli ve doyurucu özelliğiyle günün her saatine uyum sağlar. Taze marullar, çıtır ekmek ve ton balığının mükemmel uyumu ile hem vücudunuza hem de damak zevkinize hitap eder. İşte Ton balıklı sandviç tarifi:

Ton Balıklı Dürüm tarifine göz atabilirsiniz.

Bir porsiyon Ton balıklı sandviç kaç kaloridir?

Bir porsiyon Ton balıklı sandviç 350 kaloridir.

Ton Balıklı Sandviç Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Ton Balıklı Sandviç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Balık konservesinin suyunu süzüp bir kaseye alın. Biberi küçük, soğanları ince doğrayıp ekleyin.
  2. Kıyılmış dereotu, rendelenmiş limon kabuğu, tuz, hardal ve mayonezi ekleyip iyice karıştırın.
  3. İki dilim ekmeğin üzerine roka yaprakları dizin. Balık karışımını rokaların üzerine paylaştırın.
  4. Kıvırcık maydanozları uç kısımlarına doğru yerleştirin ve ekmek dilimlerini üzerine kapatın.
  5. Küp şeklinde doğranmış beyaz peynirin üzerine kekik ve pul biber döküp çöp şişe geçirin. Biber ve domates dilimi de ekleyip sandviçlerin üzerine batırın ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Ton Balıklı Tarifler Atıştırmalık Balık Yemekleri Sandviç Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Yulaf Lapası
Yulaflı parfe
Yulaflı Smoothie
Avokadolu Smoothie
Elmalı Smoothie
Ejder Meyveli Smoothie