Marulda Tavuk
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Marulda Tavuk Tarifi İçin

Malzemeler

Marulda Tavuk

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk göğsünü kuşbaşı doğradıktan sonra, ince doğranmış diğer malzeme ve baharatlarla birlikte soteleyin. Ardından bu karışımı marulun içine yerleştirin. Hafif sıkı ve iç malzemesi dağılmayacak şekilde sarın ve servis edin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Yemeklerin yanında sunabileceğiniz keçi peynirli ve tavuklu salata tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

İçecek Tarifleri Tavuk Yemekleri Et Tarifleri Diyet Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Yulaf Lapası
Yulaflı parfe
Yulaflı Smoothie
Avokadolu Smoothie
Elmalı Smoothie
Ejder Meyveli Smoothie