Havuçlu Dana Eti
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Bu yemeğin 1 porsiyonu 220 kaloridir.

Havuçlu Dana Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Havuçlu Dana Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuçları temizleyip ince uzun çubuklar halinde doğrayın. Soğanı soyup kıyın. Maydanozu temizleyip yaprak yaprak ayırın.  Eti unlayıp fazlasını silkeleyin.
  2. Yağı tencereye alıp ısıtın. Soğan ve etleri ekleyip soteleyin.
  3. Su, limon suyu ve defneyaprağını ilave edip su kaynayıncaya kadar kapağı kapalı olarak orta ateşte pişirin. 
  4. Ocağı kısın ve etler hafif yumuşayınca havucu ekleyip 10 dakika daha pişirin. Ocaktan alıp tuzunu ekleyin ve harmanlayın. Maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sulu Yemek Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Yulaf Lapası
Yulaflı parfe
Yulaflı Smoothie
Avokadolu Smoothie
Elmalı Smoothie
Ejder Meyveli Smoothie