Taze Baharatlı Tarifler: 6 Farklı Tarif
Kişniş, zahter, biberiye, tarhun ve limon otu... Mis gibi kokan, damakta enfes aroma bırakan taze baharatları yemeklerinizde bol bol kullanmaya ne dersiniz?

Tarifler: İNCİ BAK
Yapım: HÜLYA ÇAKIR
Yapım asistanı: FEHİRE MISIRLI
Fotoğraflar: ÖZGÜR BAKIR


  1. Yeşil Zeytinli Zahter Salatası



  1. Limon Otlu Hindi



  1. Taze Biberiyeli Somon



  1. Dovga Çorbası



  1. Taze Fesleğenli Beypazarı Kurusu



  1. Tarhun Otlu Tavuk Salatası



Şunlara da göz atın;

  1. Kimyonun faydaları nelerdir?
  2. Karabiberli tarifler
  3. Kişniş neye iyi gelir?
  4. Zahter nasıl tüketilir?
  5. Biberiye çayı nasıl yapılır?

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Somonun Ömrünü Uzatmanın 5 Püf Noktası
Glüten İçermeyen Püreler: 5 Farklı Tarif Önerisi
Doğduğunuz Aya Göre Hangi Yemeksiniz?
Kahve Tanelerinden Fincana: Filtre Kahvenin İncelikleri
Evde Tereyağı Nasıl Yapılır? Adım Adım Doğal Tarif
Anne Eli Değmiş Gibi: Tarhana Çorbası Yapmanın İpuçları