Taze Baharatlı Tarifler: 6 Farklı Tarif
Kişniş, zahter, biberiye, tarhun ve limon otu... Mis gibi kokan, damakta enfes aroma bırakan taze baharatları yemeklerinizde bol bol kullanmaya ne dersiniz?

Tarifler: İNCİ BAK
Yapım: HÜLYA ÇAKIR
Yapım asistanı: FEHİRE MISIRLI
Fotoğraflar: ÖZGÜR BAKIR


  1. Yeşil Zeytinli Zahter Salatası



  1. Limon Otlu Hindi



  1. Taze Biberiyeli Somon



  1. Dovga Çorbası



  1. Taze Fesleğenli Beypazarı Kurusu



  1. Tarhun Otlu Tavuk Salatası



Şunlara da göz atın;

  1. Kimyonun faydaları nelerdir?
  2. Karabiberli tarifler
  3. Kişniş neye iyi gelir?
  4. Zahter nasıl tüketilir?
  5. Biberiye çayı nasıl yapılır?

Haber Kategorileri

Tarif Listeleri

Lezzetli Haberler

Tavuklu Salata Tarifleri: 10 Değişik Tavuklu Salata Tarifi
Kadıköy Burger Restoranları: Kadıköy’de mutlaka görmeniz gereken 13 hamburgerci
Mahlepli Tarifler: Mahleple Yapılan 10 Farklı Tarif
Karadeniz Mutfağından 14 Sevilen Yemek
Gözleme Yanına Çok Yakışacak 10 Tarif: Gözlemenin Yanına Ne Gider?
Denizli Kahvaltı Mekanları: Denizli'de Gidebileceğiniz 10 Kahvaltı Mekanı