Sakhalin İstanbul'da Yaz Menüsü
Michelin Yıldızlı Şef Vladimir Mukhin'in hazırladığı yaz menüsünün tadımı yapıldı.

Sakhalin İstanbul “Yaz Menüsü” ile yaza merhaba diyor! Genel menüsüne ek olarak bir “Yaz Menüsü” hazırlayan Sakhalin, “Sarıkız Mantarı”nı bu menünün çıkış noktası olarak alıp deniz ürünleri ile
eşleştiren reçeteler ile harmanlıyor.

Vladimir Mukhin menüde en iyi yerel ürünleri, Akdeniz ve Asya mutfağı pişirme teknikleriyle harmanlıyor. Deniz ürünlerini de Akdeniz mevsim meyveleri, sebzeleri, şifalı otları, baharatları ile pişirerek yeni tabaklar yaratıyor.

Haber Kategorileri

Mekan Rehberleri

Lezzetli Haberler

Pişmemiş Hindi Nasıl Saklanır?
Yılbaşı Kekleri: Yeni Yıl Sofralarını Renklendirecek 20 Yılbaşı Keki
Eliff Karadayı’dan yılbaşı sofrası için öneriler
Şık ve Lezzetli Yılbaşı Sofrası İçin 4 Nefis Tarif
Picanha Nedir, Nasıl Pişirilir?
Pasta Şefi Ebru Özgün'den 6 Yılbaşı Tatlısı