Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla
Divan Grubu'nun yeni girişimi Telezzüz, Bağlarbaşı Abdülmecit Efendi Korusu'nda lezzet tutkunlarını ağırlıyor. Sade, doğal ve duyarlı bir gastronomi deneyimi sunan Telezzüz, özenle seçilmiş vegan ve vejetaryen menüsüyle dikkat çekiyor.

Koç Topluluğu çatısı altında faaliyet gösteren Divan Grubu, yarım asrı aşan deneyimiyle otelcilik ve gastronomi alanında öncü bir konuma sahip. Bu kez, Bağlarbaşı Abdülmecit Efendi Korusu'nda hayata geçirdiği yeni konseptiyle lezzet tutkunlarını ağırlıyor: Telezzüz. Telezzüz, adıyla da ifade ettiği gibi, lezzetin tam anlamıyla tadını çıkarmanın ve tüm duyularla lezzeti hissetmenin adresi olmayı hedefliyor.

Telezzüz, sadece iyi beslenmeye önem verenlerin değil, aynı zamanda yeniliklere açık, doğal ve duyarlı bir gastronomi deneyimi arayışında olan herkesin beğenisini kazanacak bir mekân olarak tasarlandı. Telezzüz, bir lokantanın ötesinde, etik ve sürdürülebilir değerlere sahip bir hareketin parçası olarak öne çıkıyor. Menüsü, konumu, mimari tasarımı ve sanat eserlerinin bulunduğu dekorasyonuyla Telezzüz, benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

Telezzüz'ün mutfak ekibi, ödüllü ve yaratıcı şef Bahtiyar Büyükduman liderliğinde, vegan ve vejetaryen geleneklerden ilham alarak modern bir yaklaşımla hazırlanan özel reçeteleri sunuyor. Mevsimselliğe, yerel ürün kullanımına ve sürdürülebilir prensiplere önem veren Telezzüz, atıksız mutfak anlayışını benimseyerek çevreye duyarlı bir yaklaşım sergiliyor. Menüsü, özenle seçilen doğal malzemelerin lezzetlerini ön plana çıkararak her mevsimde yenileniyor.

Divan Grubu'nun alametifarikası olan özenli misafirperverlik anlayışıyla, Telezzüz, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Vegan ve vejetaryen menüsünün yanı sıra özenle seçilmiş şaraplar ve özel kokteyllerin yer aldığı bar menüsüyle de dikkat çeken Telezzüz, şık dekorasyonu ve sanat eserleriyle de göz dolduruyor.

Adres: Koç Topluluğu Spor Kulübü Kuşbakışı Cd. No: 16 Kuzguncuk Üsküdar
Tel: (0216) 576 76 71
telezzuz.ist

Haber Kategorileri

Mekan Rehberleri

Lezzetli Haberler

Pişmemiş Hindi Nasıl Saklanır?
Yılbaşı Kekleri: Yeni Yıl Sofralarını Renklendirecek 20 Yılbaşı Keki
Şık ve Lezzetli Yılbaşı Sofrası İçin 4 Nefis Tarif
Picanha Nedir, Nasıl Pişirilir?
Pasta Şefi Ebru Özgün'den 6 Yılbaşı Tatlısı
25 Aralık 2024 Masterchef: 4. Ceketi Kim Kazandı?