Tereyağı ile toz şekeri mikser ile şeker eriyinceye kadar çırpın. Üzerine yumurtaları teker teker ilave edip çırpmaya devam edin. Sütü ekleyin. Un, kabartma tozu, kakao ve vanilyayı eleyerek kek malzemesine ekleyip karıştırın. Yağladığınız baton kek kalıbına malzemeyi aktarıp yayın. Üzerine suyunu iyice süzdüğünüz frambuazları ekleyip kaşık yardımıyla hafif karıştırın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 40-45 dakika pişirin. Çikolata sosu için kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Ocaktan alıp üzerine kırdığınız bitter çikolatayı ekleyip karıştırarak eritin. Buzdolabında 20 dakika beklettikten sonra pişen kekin üzerine gezdirip frambuaz ile süsleyin. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.