Tabanı için bisküvileri rondodan geçirin, küçük bir kaba alıp üzerine eritilmiş tereyağını ekleyin ve karıştırın. Küçük yuvarlak turta kalıplarının tabanlarına paylaştırıp bastırarak yayın ve kenara alın.
Mus için beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Jelatin yapraklarını ısıya dayanıklı bir kaba alıp, üzerine soğuk su ekleyin. Kabı kaynar su dolu tencerenin üzerine koyup jelatin çözülene kadar bekletin. Ocaktan alın.
Erittiğiniz beyaz çikolata ve yoğurdu bir kapta karıştırın. Jelatin ve kremayı ekleyip karıştırmaya devam edin. Karışımı, tabanına bisküvi yaydığınız kalıplara eşit miktarda paylaştırın. Üzerini bir spatula yardımıyla düzeltin. Buzdolabına alıp 4 saat kadar bekletin. Kalıplarından çıkarın. Frenk üzümü ve rendelenmiş çikolata ile süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.