Pandispanyası için; Bir kapta yumurtaları ve toz şekeri köpük kıvamına gelene kadar çırpın. Üzerine ılık suyu ekleyin ve karıştırın.
Daha sonra un, kabartma tozu, vanilya ve kakaoyu da eleyerek ekleyin. Bu aşamadan sonra bir spatula yardımıyla homojen bir hamur elde edinceye kadar karıştırın.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine harcı dökün ve tepsiye eşit olarak yayın.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 20 dakika kontrollü olarak pişirin. (Bir kürdan yardımıyla pişip pişmediğini kontrol edin.) Oda sıcaklığında soğumaya bırakın.
Kreması için: Bir tencereye süt, yumurta sarısı, şekeri koyun ve karıştırmaya başlayın.
İçerisine un, nişasta ve vanilyayı da ekleyin. Kıvam alıncaya kadar karıştırarak pişirin.
Pişen kremayı ocaktan alıp içerisine tereyağını ekleyin, karıştırın ve soğuması için kenara kaldırın.
Birleştirme: Hazırladığınız pandispanyanın tabanına kremayı sürün. Üzerine muzları dizin ve yağlı kağıt yardımıyla sarın.
Buzdolabında dinlendirin. 1 gece buzdolabında bekletilen pastalar ertesi günü daha lezzetli oluyor.
Teşekkür ederiz.