En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13981 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1240 Tarif
Diyet
4401 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2318 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4991 Tarif
Salata ve Meze
1239 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8632 Tarif
Yöresel
1971 Tarif
Popüler Tarifler
Batırık
Klasik Köfte
Anasayfa
Tarifler
Sizden Klasik Tarifler
Acılı Fındık Mezesi
Acılı Fındık Mezesi
Ali Can Kahyaoğlu
18 Ocak 2023
Alkol sofralarınıza altermatif bir meze.
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
1 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Harbiye kebabı
Sufle omlet
Misa rezy
Kar yağdı tatlısı
Patatesli içli köfte
Portokalopita
Yılbaşı Menüsü: Yeni Yıl Sofralarına Özel 40 Yılbaşı Yemeği
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
Kış Diyeti: Kışın Kilo Vermek İçin 9 İpucu
23 Aralık 2024 Masterchef: 2. Ceketi Kim Kazandı?
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
Defne Yaprağı Yenir Mi?
Acılı Fındık Mezesi için
Malzemeler
1 su bardağı fındık
1 kalın dilim beyaz peynir
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı acı kırmızı pul biber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Acılı Fındık Mezesi
Nasıl Yapılır
Sırası ile bütün malzemeler mutfak robotunda çekildikten sonra meze tabağına alınarak servis edilir.
Tarif Kategorileri
Meze Tarifleri
Kuruyemişli Tarifler
Sizden Klasik Tarifler
Sizden Lezzetler
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Klasik Tarifler
35 Dakika
Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Dileklelezzetlermutfagi
Klasik Tarifler
25 Dakika
Soslu Hamburger
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
10 Dakika
Taco
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
45 Dakika
Patates Köftesi
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
40 Dakika
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
elayladiyet
Klasik Tarifler
45 Dakika
Nohutlu Avokadolu Pirinç Salatası
Promedia
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.