2-3 adet kereviz (Tek lokmalık küpler halinde kesilmiş)
1 yeşil elma (Tek lokmalık küpler halinde kesilmiş)
1 soğan (Soyulmuş ve 4’e bölünmüş)
4-5 diş sarımsak
1 mandalinanın suyu ve 1 mandalina (2’ye bölünmüş)
1 limonun suyu
1/2 su bardağı sızma zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
Yeşil Elmalı Mandalinalı Kereviz
Nasıl Yapılır
Kereviz, yeşil elma, soğan, sarımsak, mandalina suyu ve dilimleri, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu bir tencereye koyun. Malzemeleri kaplayacak kadar su ekleyin. Bir taşım kaynatın ve kısık ateşte 20-30 dakika, kerevizler yumuşayana dek pişirin. Oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına kaldırın.
Teşekkür ederiz.