Fırını 180 derecede ısıtın. Un ve tereyağını parmak uçlarınızla hızlı bir şekilde birbirine yedirin. Diğer hamur malzemelerini ekleyip yoğurun. Yarım saat buzdolabında beklettikten sonra yağlı kağıt arasına açın. Tart kalıbına yerleştirin, dibini çatalla delin. Fırında 15 dakika pişirin.
Soğanları zeytinyağında şeffaflaşana kadar kavurun. Esmer şeker ile karamelize edin. Balzamik sirkeyi, tuzu, mantarları ve brokoliyi ilave edin. 4-5 dakika kadar kavurun. Soğanlı harç soğuduktan sonra tart kalıbının içine dökün.
Yumurtayı çırpın. Kremayı ekleyip biraz daha çırpın. Soğanlı harcın üzerine kremalı yumurtayı dökün. En son peyniri serpip hafif karıştırın.
Fırının ısısını 190 dereceye çıkartın ve tartı fırına yerleştirin. Üzeri kızarana kadar pişirin.
Teşekkür ederiz.