Altın bilezik tatlısı
Sos için
Lezzet'in salata tarifleri ile sofralarınıza tat katın. Tavuğu haşlayıp etlerini didikleyin. Lahana yapraklarını ince doğrayın. Üzerine tuz ekleyip 20 dakika bekletin. Bol su ile yıkayıp suyunu süzdürün. Derin bir kaba havucu rendeleyin. Soğanın kabukları soyup rendeleyin. Mısırı ilave edin. Lahanalarla tavukları ilave edip harmanlayın.
Sos için, mayonez, limon suyu, sarımsaklı çeşni, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Hazırladığınız salata karışımının üzerine sosu ekleyip iyice harmanlayın. 1 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.
AKLINIZDA BULUNSUN
İsteğe göre sarımsaklı çeşni yerine iki diş kıyılmış sarımsak kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.