Avokado ve mangonun kabuklarını soyup dilimleyin ve geniş bir kabın içerisine alın. Kuzu kulaklarını yıkayıp süzdükten sonra ince kıyın ve avokadoya ekleyin. Soğanı ve salatalığı yarım ay şeklinde doğrayın. Jalapeno biberini ince dilimleyip salataya ilave edin. Salatanın üzerine susam serpin. Portakal suyu, tuz, karabiber ekleyin ve karıştırın. Sos ile birlikte servis yapın.
Portakallı ve zencefilli sos
1/4 su bardağı taze sıkılmış,portakal suyu,1/4 su bardağı zeytinyağı,2 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 diş rendelenmiş sarımsak,1/4 çay kaşığı toz zencefil,Tuz,Karabiber.
Bu lezzetli sos için malzemelerin hepsini karıştırmanız yeterli.
Teşekkür ederiz.