Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas

Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas
12 Nisan 2024
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas için

Malzemeler

  • 2 enginar çanağı
  • 1 limonun suyu
  • 50 gr keçi peyniri
  • 1 yemek kaşığı kapari
  • 1 yemek kaşığı badem
  • 2 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 dilim kızartılmış ekmek
  • Tuz
  • Karabiber

Sunum için

  • Dilimlenmiş baton ekmek
  • Maydanoz
Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas

Nasıl Yapılır

Enginarları tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Limon suyunu da ekleyin. Enginarları yumuşayıncaya kadar haşlayın. Enginarlar yumuşadıktan sonra sudan çıkarın ve 4’e bölüp mutfak robotuna alın. Badem, keçi peyniri, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip robotta iri parçalı olacak şekilde çekin. Kaparileri ekleyip kaşıkla karıştırın. Kızartılmış ekmeklerin üzerine hazırladığınız karışımı yayın. Maydanozla süsleyip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo