Kanyaklı Ve Elmalı Toplar

Kanyaklı Ve Elmalı Toplar
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kanyaklı Ve Elmalı Toplar için

Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 2 çorba kaşığı kakao
  • 200 gr bitter çikolata
  • 2 kırmızı elma
  • 1 kahve fincanı süt
  • 2 çorba kaşığı kanyak

Üzeri için:

  • 4 çorba kaşığı toz hindistan cevizi
  • 4 çorba kaşığı file badem
  • 4 çorba kaşığı çekilmiş antep fıstığı
Kanyaklı Ve Elmalı Toplar

Nasıl Yapılır

  1. Bisküvileri robotta ezip toz haline getirin. Çikolatayı rendeleyin ya da bıçakla kıyın. Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin.
  2. Bisküvileri bir kaba alın. Elma, çikolata, süt, kakao ve kanyağı ekleyip hamur kıvamında yoğurun.
  3. Karışımı bir kaba alıp buzdolabında dinlendirin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın. Antep fıstığı, hindistan cevizi ve file bademe bulayıp servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo