Un, zeytinyağı, yumurta, yoğurt, ılık su, ınstant maya, kekik ve tuzu bir kapta karıştırın. Malzemeler özleşene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örterek ılık bir ortamda 45-50 dakika dinlendirin. Kurutulmuş domatesleri tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. Üzerine dilimlenmiş zeytinleri ve küp şeklinde doğradığınız peynirleri ekleyip karıştırın. Kabaran hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp elinizle az açın. Ortasına harçtan koyup hamurun uçlarını ortada birleştirin. Elinizle yuvarlayıp yağlı kağıt koyduğunuz tepsiye dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp haşhaş tohumu veya susam serpin. 30 dakika daha dinlendirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Teşekkür ederiz.