Ilık suyu hamur yoğurma kabına alın. Yoğurdu, şekeri, tuzu, 1 tam yumurta ile 1 yumurtanın akını ve instant kuru mayayı ilave edip çatalla iyice çırpın.
Unun yarısını, oda ısısında yumuşamış tereyağı ile sıvı yağı ekleyin. Tüm malzemeyi birbirine yedirin.
Kalan unu da kontrollü bir şeklide ekleyerek pürüzsüz, ele yapışmayan, yumuşak kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurmaya devam edin.
Hamuru toparlayıp üzerini nemli bir bezle örtün. Oda ısısında 45 dakika mayalanması için dinlendirin. İç malzemesi için tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
Hamurdan 20 eşit beze hazırlayın. Her bezeyi tezgahın üzerinde, elinizle bastırarak çay tabağından biraz daha büyük olacak şekilde açın.
Teşekkür ederiz.