Altın bilezik tatlısı
Süslemek için
Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...
Soğanın kabuğunu soyup halka şeklinde doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyup dilimleyin. Maydanozu temizleyip kıyın. Biberleri temizleyip halka şeklinde kesin.
Sosu için, zeytinyağı, şarap, su, tuz, kıyılmış maydanoz ve karabiberi büyük bir kaseye alıp karıştırın.
Balıkları ayıklayıp yıkayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine soğan, biberler ve dilimlenmiş domatesleri yerleştirin. Üzerine sosu gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.
Fırından çıkarıp servis tabağına alın ve ılınmaya bırakın. Kırmızı biber ve taze fesleğen yapraklarıyla süsleyip Iık servis yapın.
Teşekkür ederiz.