Mutfakların en güvenilir dostu Lezzet Dergisi; zengin içeriği, lezzeti garanti tarifleriyle şubat sayısında da sizlerle. Ege’nin en güzel mezelerinden oluşan hediyesinin yanı sıra dergide mevsimin en taze sebze ve meyveleriyle hazırlanan reçeteleri mutlaka deneyin. Ayın yıldızı kestane ile çorba, sufle, irmik tatlısı, baklava, pilav ve kek yapmaya ne dersiniz? Kapak konusu kahve ile krem şokola, panna cotta, kurabiye pişirebilirsiniz. Lezzet yazarları ise özgün fikirleriyle yine size ilham verecek. Aydan Üstkanat ayın rengini mor seçti; pancarlı pate, mor lahanalı hamsi sarma, pancarlı içli köfte… Jale Balcı Antakya mutfağının en gözde tatlarını sizinle paylaştı. Yunus Emre Akkor saray mutfağını evinize getirdi. Zeynep Ağaoğulları mevsim sebzeleriyle sıra dışı bir mönü hazırladı.
Bu sayı kaçmaz!