Fasulye Turşusu Kavurması
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Karadeniz'in meşhur, oldukça sevilen lezzeti fasulye turşusu kavurması tarifi için malzemeleriniz hazırsa tarifin detayları aşağıda. 

Karadeniz'den alternatif lezzetler için çakallı menemeni, ovmaç çorbası ve samsun mantısı tariflerine göz atabilirsiniz. 

Fasulye Turşusu Kavurması Tarifi İçin

Malzemeler


Fasulye Turşusu Kavurması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğan piyazlık doğranır. Tencereye yağ alınır ve doğranmış soğan kavrulur. 
  2. Patates küp küp doğranır. Soğan renk alınca patatesler eklenerek kavrulmaya devam edilir.
  3. Doğranmış biber, turşu ve sarımsak eklenir. Karıştırılarak kapağı kapalı pişirilir. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Konserve Tarifleri Karadeniz Mutfağı Yemekleri Turşu Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Kaz Tiridi
Hasuda Tatlısı
Çakallı Menemen
Galacoş Yemeği
Kastamonu sahan paçası
Karavu Şerbeti