Supangle
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Süt, tereyağı ve kakao ile hazırlanan supangle, yarı sıvı, yarı katı bir kıvama sahip bir tatlı çeşididir. Sütlü tatlar arasında çok sevilen supangle, çikolata, antep fıstığı veya hindistan cevizi gibi farklı malzemelerle zenginleştirilir. Fransız mutfağında 'Soupe anglaise' yani İngiliz çorbası olarak bilinen supangle, yoğun tadıyla çikolata sevenlerin favorisidir. Malzemeler hazırsa, supangle tarifi için detaylara geçebiliriz.

1 Porsiyon Supangle Kaç Kaç Kalori?

Dilerseniz, hafifliği ile çok sevilen krem brüle ve krem caramel tarifine de göz atabilirsiniz.

Supangle Tarifi İçin

Malzemeler

Supangle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  Püf Noktası
  • Supangleyi oda sıcaklığında bekletirken, ara ara karıştırmayı unutmayın.
  • Tarifte bitter çikolata yerine sütlü çikolata da kullanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Video Tarifler Çikolatalı Tatlı Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar MasterChef Tarifleri

Benzer Tarifler

Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı
Yalancı Tiramisu
Yulaf Sütlü Sütlaç