Muzlu Ve Kızılcık Marmelatlı Pasta
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Muzlu Ve Kızılcık Marmelatlı Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İÇ MALZEME İÇİN

ÜZERİ İÇİN

Muzlu Ve Kızılcık Marmelatlı Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pandispanya hamurunu hazırlayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. 185 dereceye ayarlanmış fırında pişirin. Fırından çıkardığınız kekin kağıtlı kısmı yukarıda kalacak şekilde temiz bir mutfak bezine ters çevirin ve rulo yaparak soğumaya bırakın. Soğuyunca ruloyu açıp üzerine kızılcık marmelatı sürerek sıkıca sarın. Bir parmak kalınlığında dilimleyin. Vanilyalı pudingi 2 su bardağı süt ile pişirip soğumaya bırakın. Kremşantileri 1.5 su bardağı süt ile koyulaşıncaya kadar çırpın. Pudinge ilave ederek 1 dakika daha çırpın. Kelepçeli kek kalıbının çemberini pasta tabağına yerleştirin. Rulo dilimleri çemberin etrafına ve tabanına dizin. Kremanın yarısını kalıbın içine aktarın. Muzları doğramadan bütün olarak dizin. Kremanın kalanını üzerine ilave edip buzdolabında 1 gece bekletin. En üste dövülmüş fındık serpiştirin. Kızılcık ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Pasta Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Grip Düşmanı Tatlı
Portakallı süt helvası
Kedidili tatlısı
Bal kabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque