- Bisküvileri elinizle ufalayarak iri dövülmüş ceviz içi ile karıştırın.
- Küçük bir tencerede nar suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp servis yapacağınız kadehin 1/3’ini dolduracak şekilde aktarıp soğumaya bırakın.
- Soğuyunca üzerine cevizli bisküvi serpiştirin.
- Elma suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine aktarıp soğumaya bırakın. Soğuyunca üzerine tekrar cevizli bisküvi serpiştirin.
- Vişne suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine döküp soğumaya bırakın.
- Üzeri tamamen donunca nane yaprağı ve ceviz içi ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Dilerseniz, fincanda sunulan limonlu paluze tarifini de deneyebilirsiniz.