Kat Be Kat Paluze
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kat Be Kat Paluze Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Kat Be Kat Paluze

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bisküvileri elinizle ufalayarak iri dövülmüş ceviz içi ile karıştırın.
  2. Küçük bir tencerede nar suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp servis yapacağınız kadehin 1/3’ini dolduracak şekilde aktarıp soğumaya bırakın.
  3. Soğuyunca üzerine cevizli bisküvi serpiştirin.
  4. Elma suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine aktarıp soğumaya bırakın. Soğuyunca üzerine tekrar cevizli bisküvi serpiştirin.
  5. Vişne suyu, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı nişastayı kaynatıp bisküvinin üzerine döküp soğumaya bırakın.
  6. Üzeri tamamen donunca nane yaprağı ve ceviz içi ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Dilerseniz, fincanda sunulan limonlu paluze tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı