Mereng Ve Çilekli Gevrek Ananas
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mereng Ve Çilekli Gevrek Ananas Tarifi İçin

Malzemeler

İç malzemesi:

Mereng Ve Çilekli Gevrek Ananas

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yumurta akları, limon suyu, toz şeker ve tuzu bir kapta karıştırın. Kar halini alıncaya kadar çırpın. Fırın tepsisini yağlı kağıtla kaplayın. 
  2. Karışımı yuvarlak uçlu krema torbasına doldurun. Üç-dört kat daire oluşacak şekilde sıkarak içi boş yuvarlaklar hazırlayın. Tepsiyi sıcak fırına verip ısıyı 100 dereceye indirin ve fırın kapağı aralık olarak yaklaşık 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğutun. 
  3. Papayanın kabuğunu soyup içini çıkarın. Merenglerin içine papayayı bölüştürün. Çilek, kivi ve ananas dilimlerini de papayanın üzerine dizin. Kişniş otu ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Diğer Tarifler Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta