Ayvalı Colaf
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ayvalı Colaf Tarifi İçin

Malzemeler

Ayvalı Colaf

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ayvaların kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarın ve küp şeklinde doğrayın.
  2. Tencereye alıp üzerine toz şekeri ekleyin ve kısık ateşte diri kalacak şekilde pişirin.
  3. Tencereyi ocaktan alıp ayvaların üzerine tarçını serpiştirin ve soğumaya bırakın.
  4. Ayvaları dört servis kadehine paylaştırıp üzerine çam fıstıklarını ilave edin.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta