Kızarmış Ekmekli Dondurma
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kızarmış Ekmekli Dondurma Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Kızarmış Ekmekli Dondurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in dondurmalı tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim.

Ekmekleri çaprazlama ortadan ikiye kesip kabuklu kısımlarını bıçakla keserek alın. Süt, yumurta, yumurta sarısı, krema, vanilya, tarçın ve şekeri bir kapta karıştırın.

Ekmekleri yumurtalı karışıma bulayıp fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın.

Ekmekleri servis tabağına yerleştirip üzerlerine dondurmayı paylaştırın. Meyve dilimleri ve nane yapraklarıyle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Ekmek Tarifleri Dondurmalı Tatlılar

Benzer Tarifler

Brioche con gelato
Orman meyveli ev yapımı dondurma
Jelibon Görünümlü Sağlıklı Dondurma
Diyabetik Dondurma
Yeşil Çaylı Dondurma
Mochi