- Su ve tereyağını tencerede kaynatın. Unu ilave edip hızlıca karıştırın. Yoğun bir hamur haline geldikten sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın.
- İyice soğuduktan sonra yumurtaları teker teker kırarak (çırpıcı veya kaşık yardımıyla) hamura yedirin.
- Hamuru krema sıkma torbasına doldurun. Profiterol hamurlarını ceviz büyüklüğünde olacak şekilde yağlı kağıda sıkın.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Soğuyunca aralarını açıp dondurmalardan paylaştırıp servis tabağına alın.
- Üzerine karamel sosu ve çikolata sosu gezdirip servis yapın. Afiyet olsun.
Dolguyu hazırlarken ihtiyaç duyacağınız ev yapımı cevizli dondurma ve vanilyalı dondurma tarifine buradan ulaşabilirsiniz.