Erikli, Yabanmersinli Dondurma
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Erikli, Yabanmersinli Dondurma Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Erikli, Yabanmersinli Dondurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1.  Buzlukta dondurduğunuz anjelik erikleri ve yaban mersinlerini mutfak robotuna alın. Toz şekeri ekleyin. Püre haline gelene dek ezin. Bir tutam tuz ile limon suyunu ekleyin. Bir kez daha çevirin. En son kremayı ve süzme yoğurdu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra mutfak robotundan alıp buzluğa dayanıklı kaba aktarın. Buzlukta 2 saat beklettikten sonra kaşıkla alttan üste doğru havalandırarak karıştırın (Bu işlemi 3 kez daha tekrar edin, yani toplamda 4 kez havalandırarak dondurma işlemini tamamlayın).
  2. Dondurmayı kuplara paylaştırın. Toz Antep fıstığı, çikolata rendesi ve gofret ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Tarifleri Dondurmalı Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Brioche con gelato
Orman meyveli ev yapımı dondurma
Jelibon Görünümlü Sağlıklı Dondurma
Diyabetik Dondurma
Yeşil Çaylı Dondurma
Mochi