Tereyağı, limon kabuğu rendesi ve şekeri
derin bir kabın içerisinde mikser ile krema haline gelinceye kadar 5 dakika
çırpın. Üzerine unu yavaş yavaş ilave edip ele yapışmayan bir hamur elde
edinceye kadar yoğurun ve merdane yardımıyla yarım cm inceltin. Hamuru,
pişirme kağıdı serilmiş dikdörtgen şeklindeki tepsiye yayıp bıçakla
dikdörtgen dilimlere ayırın. Üzerini de çatalın ucuyla çizip, önceden
ısıtılmış 175 derece fırında 10 dakika pişirip çıkarın.
Badem, şeker ve yumurtayı bir kapta
karıştırın. Bu karışımı tepsideki hamurun üzerine incecik yayın. Tatlıyı
yine aynı fırında 10 dakika daha pişirip çıkarın. Soğuduktan sonra, daha
önce kestiğiniz yerlerden parçalara ayırıp servis tabağına alın ve ılık
servis yapın.