Tereyağı ve şekeri mikser ile krema kıvamına gelene kadar çırpın. Çırpmaya devam ederken teker teker yumurtaları ilave edin. Son olarak vanilyayı da ekleyerek karıştırmaya devam edin. Un, kabartma tozu ve tuzu birlikte eleyin. Tüm malzemeleri bir araya getirerek pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Fındık ve bademleri de ilave edin. Hamuru unladığınız tezgah üzerinde rulo haline getirin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
Üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp esmer toz şeker serpin. Önceden ısıtılmış 165 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirdikten sonra fırından alın ve iyice soğutun. Fırının derecesini 150’ye düşürün. Ruloyu 2 cm genişliğinde dilimleyin ve fırın ızgara teli üzerine dizin. Kuruyana kadar yaklaşık 25-30 dakika daha pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.