Elma püresi için elmaların kabuklarını soyup su ve şekerle pişirin. Ezerek püre haline getirin. Yaprak jelatinleri soğuk suda bekletip yumuşamalarını sağlayın. Elinizle sıkarak suyunu süzün geniş bir cam kaseye alın. Yumurta sarılarını ekleyip çırpın. Benmari usulü ısıtın. Elma püresi ve tereyağını ekleyip karıştırın. Kremayı mikserle köpük gibi olana kadar çırpın. Karışıma ekleyin. Pişmaniyeyi tel tel olana kadar ayırıp karışıma ilave edin. Hazırladığınız karışımı dilediğiniz şekilli bir kalıba doldurun. Buzdolabında katılaşana kadar bekletin. Cezeryeleri pudra şekeri yardımıyla birleştirerek dikdörtgen şeklinde açın. Servis tabağına yerleştirin. Üzerine parfeleri yerleştirip servis yapın.