Hamur için un, maya, şeker ve tuzu harmanlayın, ortasını havuz şeklinde açıp, süt, yumurta ve tereyağını ilave ederek karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar yoğurun. Baharat karışımı için tereyağını bir tavada esmerleşene kadar pişirin, kenara alıp soğutun. Ayrı bir kasede esmer şekeri tüm baharatlarla karıştırın. Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp önce tereyağına sonra baharat karışımına bulayın, tüm hamurlar için aynı işlemi tekrarlayıp hamurları kalıbınıza dizin. Kek kalıbınızın üzerini iyice hava almayacak şekilde kapatıp 1.5-2 saat oda sıcaklığında mayalandırın. Dinlenen hamurları önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından çıkarınca 5 dakika dinlendirin ters çevirip 5 dakika daha dinlendirin. Ilık servis yapın.