- Etleri sıvı yağ, tuz ve baharat ekleyip iyice karıştırın. Tavuk etlerini şiş çubuklara geçirin.
- Patlıcanları alacalı soyduktan sonra küp doğrayın. Tuzlu suda biraz bekletin. Kalan sebzeleri küçük küpler halinde doğrayın.
- Patlıcanları, tuz, baharat ve sıvı yağla birlikte karıştırın. Yağlanmış tepsiye doğradığınız sebzeleri aktarıp yayın. Sebzelerin üzerine tavuk şişleri yerleştirin.
- Sosu için, tüm malzemeyi bir kasede karıştırın. Sosu tavuk şişlerinin üzerine dökün. Tepsinin üzerini su ile ıslattığınız yağlı kağıt ile tamamen kapatacak şekilde örtün.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, 20 dakika pişirin. Üzerindeki kağıdı alıp fırının ısısını 220 dereceye çıkartın ve 15 dakika daha pişirin.
Dilerseniz, fırında sebzeli tavuk tarifine de göz atabilirsiniz.