Dünyada en çok Yeni Zelanda ve Avustralya'da tüketilen kuzu eti, Türk, Yunan ve İngiliz mutfağında önemli bir yere sahip. Yumuşak dokulu olduğu için kısa sürede pişen bu besin, sebze yemeklerinin içerisinde de kullanılır. Günlük protein ihtiyacını karşılamasının yanı sıra bağışıklık sistemini de güçlendirir. Kemik gelişimini desteklediği için haftada bir kez tüketilmesi önerilir. Fırında sebzeli et nasıl yapılır? Malzemeler hazırsa, düşük kalorili fırında sebzeli et tarifine geçebiliriz.
Fırında Sebzeli Et Tarifinin Yanına Ne Gider?
Fırında sebzeli eti, pirinç pilavı, domatesli bulgur pilavı veya ayran çorbası ile birlikte sunabilirsiniz.
Fırında Sebzeli Etin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Fırında Sebzeli Et Kaç Kaloridir?