Kuskuslu Ve Yoğurtlu Kabak
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

9 aylık bebekler için çok lezzetli ve pratik bir tarif ile karşınızdayız. 8. aydan sonra ek gıdaya başlayan bebekler için hem vitamin dolu, hem de lezzetli bir mama hazırlamak zor gelebilir. Ancak bebeğinize kolayca hazırlayabileceğiniz bir önerimiz var. Yalnızca 4 malzeme ile hazırlanan kuskuslu ve yoğurtlu kabak tarifini püre kıvamına getirerek yedirmenizi öneriyoruz. Malzemeler hazırsa, kuskuslu ve yoğurtlu kabak tarifi için detaylara geçebiliriz.

Alternatif olarak etli bezelye püresi ve tavuklu ıspanaklı makarna tarifine de göz atın.

Kuskuslu Ve Yoğurtlu Kabak Tarifi İçin

Malzemeler

Kuskuslu Ve Yoğurtlu Kabak

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Öncelikle kabakları bol su ile durulayın ve kabuklarını kazıyın.
  2. Kabakları ince ince dilimledikten sonra tencereye koyun ve üzerine su ekleyin.
  3. Buharda 10 dakika boyunca pişirin.
  4. Başka bir tencerede kuskusu haşlayın.
  5. Haşladığınız kuskusa yoğurt ilave edin ve çatal ile ezerek püre kıvamına getirin.
  6. Kuskus, yoğurt ve tereyağını pişen kabaklara ekledikten sonra blenderdan geçirin.
  7. Püre kıvamına gelen mamayı bebeğinize servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Farklı Sebze Yemekleri Mama Tarifleri Sebze Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak