Kuru Vişneli Ve Zerdeçallı Brüksel Lahanası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuru Vişneli Ve Zerdeçallı Brüksel Lahanası Tarifi İçin

Malzemeler

Kuru Vişneli Ve Zerdeçallı Brüksel Lahanası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Küp doğradığınız soğanı tereyağında hafif pembeleşinceye kadar soteleyin. Brüksel lahanasını bir tencereye alın. Üzerine su ve tuz ekleyip iyice yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzüp sotelediğiniz soğana ilave edin. Krema, kuru vişne, tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın. Sıcak servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vegan Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri Sulu Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak