Kereviz Sote
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

K vitamini kaynağı olan kerevizle yapabileceğiniz şahane bir sote tarifi ile karşınızdayız. Kereviz sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak kereviz sote tarifi için malzemeler hazırsa, detaylara geçebiliriz.

Kereviz Sote Tarifi İçin

Malzemeler

Kereviz Sote

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kerevizin kabuklarını soyun ve küp şeklinde doğrayın. Bir tavaya tereyağı ve zeytinyağını alıp ısıtın.
  2. Kerevizleri ekleyip 5 dakika kadar soteleyin, sarımsakları ilave edip birkaç dakika daha soteleyin. Üzerine bir miktar su ekleyip tavaya kapak kapatın ve yumuşayana kadar pişirin.
  3. Daha sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın. Ocaktan alın, en son üzerine  maydanoz serperek ızgara köfte ile birlikte servis edin. 
  Servis Önerisi
  • Izgara köfte veya et ile servis edin.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Akşam Yemeği Farklı Sebze Yemekleri

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak