Kahvaltılık Ot
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

'Kahvaltıda ot yenir mi?' demeden önce Sevgili Aydan Üstkanat’ın bu harika lezzetini mutlaka tadın. Yapımında cibez, avokado ve yulaf kullanılan kahvaltılık ot, güne enerjik başlamanızı sağlar. Aynı zamanda düşük kalorisiyle diyet listeleri için de idealdir.

Dilerseniz, kolay kahvaltı tarifleri sayfamızdan daha fazla tarife ulaşabilirsiniz.

Kahvaltılık Ot Tarifi İçin

Malzemeler

Sos için

Kahvaltılık Ot

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Haşlanmış cibezi ılınması için gerekiyorsa sıcak sudan geçirin ve servis tabağına alın.
  2. Yanına avokado dilimlerini ve ikiye kestiğiniz yumurtayı yerleştirin. Üzerine siyah zeytin ve kuru soğanı serpip zeytinyağı gezdirin.
  3. Bir kapta su, tuz, hardal ve limon suyunu çırparak sosu hazırlayın ve küçük bir sos kabına alın.
  4. Kahvaltılık otu, sos ve yanında yulaf ezmesi ile birlikte servis edin.

Tarif Kategorileri

Avokadolu Tarifler Farklı Sebze Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Yulaflı Tarifler Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak