Ispanaklı Kaygana
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kaygana özellikle Karadeniz Bölgesi ve Erzurum’la özdeşleşmiş bir lezzet. Tatlı ve tuzlu olarak hazırlanan kaygana her öğün tüketilebilir. Sizler için ıspanaklı kaygana tarifi hazırladık. Siz ve malzemeleriniz hazırsa, ıspanaklı kaygananın malzemeleri ve yapım aşamaları aşağıda. 

Ispanaklı Kaygana Tarifi İçin

Malzemeler

Pişirmek için;

Ispanaklı Kaygana

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanları yemeklik doğrayın. 
  2. Ispanaları yıkayın ve ince ince doğrayın. 
  3. Soğanları yağda kavurun. 
  4. Ispanakları ilave ederek pişirin. Kenara alarak soğumaya bırakın. 
  5. Bir kapta kalan malzemeleri karıştırın. 
  6. Soğanlı ıspanak harcını ilave edin ve karıştırarak hazırlayın. 
  7. Sıcak az yağlı tava da arkalı önlü pişirin. 
  8. Sıcak servis edin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Farklı Hamur İşi Tarifler Karadeniz Mutfağı Yemekleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak