Kereviz Ezme
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kereviz Ezme Tarifi İçin

Malzemeler

Kereviz Ezme

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Küçük tabaklarda büyük lezzetler sunun. Kerevizlerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. 30 dakika limonlu suda bekletip suyunu süzün. Üzerini geçecek kadar su ilave ettiğiniz tencerede haşlayıp suyunu süzdükten sonra tekrar limonlu suda 5 dakika kadar haşlayın. Ilınınca, 1 limonun suyu, zeytinyağı ve tuz ile tatlandırıp püre haline gelinceye kadar ezin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Meze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi