Kayısı Hoşafı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kayısı Hoşafı Tarifi İçin

Malzemeler

Kayısı Hoşafı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kuru kayısıları yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine suyu ekleyin ve şişmeleri için birkaç saat bekletin. Şeker ve bademleri ilave edin. Kayısılar yumuşayana kadar pişirin. Soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler MasterChef Tarifleri İçecek Tarifleri Alkolsüz İçecekler Soğuk Alkolsüz Kokteyl Çay Saati Tarifleri Soğuk İçecekler

Benzer Tarifler

Haytalya
Hangel
Susatmayan Ramazan Şerbeti
Terbiyeli köfte
Saray usulü kuzu etli yaprak dolması
Hünkarbeğendi