Tarçınlı tost, ekmek dilimleriyle tarçın, şeker ve tereyağı kullanılarak kolayca hazırlanır. Avrupa'da 15. yüzyılda ortaya çıkan ve o zamandan beri popülerliğini koruyan bir atıştırmalıktır. Fransız tostunun daha maliyetsiz bir versiyonu olarak sunulmuştur. Tarçın ve şeker bazen ekmeği kızartmadan önce eklenir, bazen de kızartma işleminden sonra eklenir. Ancak, lezzetli ve çıtır bir tarçınlı tost elde etmenin tek yolu, ekmek dilimlerinin tarçın ve şekerle kaplanmadan önce kızartılması ve tereyağının tam olarak erimesidir. Şimdi, tarçınlı tost tarifindeki tüm püf noktalarını birlikte keşfetmeye ne dersiniz?
Orijinal French toast tarifini de deneyebilirsiniz.
Bir Porsiyon Tarçınlı Tost Kaç Kalori?
Bir porsiyon tarçınlı tost 154 kaloridir.