Lor Peynirli Ve Sütlü Biber Turşusu
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lor Peynirli Ve Sütlü Biber Turşusu Tarifi İçin

Malzemeler

Lor Peynirli Ve Sütlü Biber Turşusu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lor peyniri ve sütü bir kaba alıp karıştırın. Üzerini sıkıca kapatıp 1 gece buzdolabında bekletin. Biberleri yıkayıp sap kısımlarını kapak şeklinde kesin. Çekirdeklerini temizleyin. Kağıt havlu ile iyice kurulayın. Biberlerin içini sütlü peynir karışımıyla doldurun. Biberleri cam kavanoza dik olarak yerleştirin. Kavanoz tam dolduğunda üzerine çıkacak kadar zeytinyağı ekleyin. Kavanozun kapağını sıkıca kapatıp buzdolabında saklayın. 3 hafta bekletin. Yağını süzerek servis yapın. Afiyet olsun.

Dilerseniz, közlenmiş biber turşusu tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Pratik Yemek Tarifleri Turşu Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Ayva sirkesi
Kaymak
Damla sakızı reçeli
Brezeln mıt obatzda
Taramasalata
Soğanlı patates