Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sunum için

Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Enginarları tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Limon suyunu da ekleyin. Enginarları yumuşayıncaya kadar haşlayın. Enginarlar yumuşadıktan sonra sudan çıkarın ve 4’e bölüp mutfak robotuna alın. Badem, keçi peyniri, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip robotta iri parçalı olacak şekilde çekin. Kaparileri ekleyip kaşıkla karıştırın. Kızartılmış ekmeklerin üzerine hazırladığınız karışımı yayın. Maydanozla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Atıştırmalık Ekmek Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Peynirli Tarifler Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Simit yuvası
Air fryer'da mücver
Air Fryer'da sebzeli güveç
Air Fryer'da kabak sandal
Air Fryer'da erikli milföy tatlısı
Salatalık Sushi